fbpx

Coach Helmond

Zoek jij een coach in Helmond? Graag stellen wij ons even voor

Op zoek naar een Coach in Helmond en omstreken? Graag stellen wij ons voor. Hallo, wij zijn Willem en Bo. Graag willen wij ons even voorstellen zodat u ons alvast een beetje leert kennen.
 
Wij zijn Fitwijk gestart vanuit een bepaalde overtuiging. Namelijk de overtuiging dat lichaam en geest met elkaar in contact staan. Inmiddels wordt deze overtuiging ook wetenschappelijk onderbouwd.
 
Zelf hebben wij deze les heel hard moeten leren. wij kwamen erachter dat enkel gezond eten en voldoende bewegen niet voldoende was om lichamelijk en geestelijk in balans te zijn.  bepaalde leefstijlkeuzes die wij maakten waren de oorzaak voor deze disbalans. Geestelijke rust, zingeving, bewustwording en reflectie waren de ingrediënten die ervoor zorgden dat wij meer algehele vitaliteit ervaarden dan ooit.
 
In ernstigere mate zagen wij deze verschijnselen ook op de daklozen- en verslaafdenopvang waar ik (Willem) werkte. Bo ervaarde dit binnen de fyiotherapie waar zij als fysiotherapeut werkt.
 
De grote gelijkenis was dat we beiden met mensen werkten die vaak tegen dezelfde problemen aan bleven lopen. Een gebrek aan mentale vitaliteit/gezondheid resulteerde in fysieke klachten en omgekeerd.
 
Wij geloven dat we in een prachtige tijd leven waarin van alles mogelijk is.
 
Het is echter ook een tijd waarin we de hele dag worden overladen door prikkels. Hierdoor staan we als mens minder in verbinding met onszelf en verzanden we in de gedachtestromen van ons hoofd. Het gevolg is een grote mate van stress. Deze stress heeft uiteindelijk weer grote gevolgen voor onze algehele gezondheid en vitaliteit.
 
Bij Fitwijk wordt er dan ook verder gekeken dan enkel vraagstukken op het gebied van bewegen/sport en voeding. Bij Fitwijk wordt er ook aandacht besteed aan het mentale aspect. Samen gaan we met jouw op zoek naar de vraag achter de vraag.
 
Wil jij ons beter leren kennen? Neem dan contact met ons op.

Volg ons ook op onze sociale media kanalen voor leuke content omtrent vitaal leven!

×

Hallo,

Wat leuk dat je onze website gevonden hebt. Mijn naam is Willem. Kan ik je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?