fbpx

Leefstijlcoaching Helmond

Fitwijk bied jou leefstijlcoaching in de omgeving Helmond

Leefstijlcoaching in Helmond en omgeving is één van de onderdelen van ons unieke Fitness on Demand concept. Hierbij gaan wij jouw helpen om lichamelijk en geestelijk in balans te komen. Een plan waarbij zowel lichamelijke doelen als persoonlijke mentale doelen behaald worden. 

Herken jij dit? je eet gezond en je beweegt voldoende maar toch voel je je niet fit. Je slaapt slecht, wordt moe wakker, kunt je slecht concentreren of je hebt het gevoel iets te missen in het leven. Bepaalde persoonlijke doelen blijven onvervuld wat weer een stempel drukt op jouw vitaliteit en kwaliteit van leven. Wij geloven in vitaliteit als totaalconcept. De balans tussen een gezond hoofd op een gezond lichaam.

Samen met jouw Fitwijk coach ga jij op zoek naar de antwoorden op die leefstijlproblemen die jou nu bezig houden. Hierbij gaat jouw coach altijd op zoek naar de antwoorden die jij al ergens hebt maar die nog niet naar de oppervlakte zijn gekomen. Door het stellen van de juiste vragen en het stellen van de juiste kleine doelstellingen ga jij stapje voor stapje meer duidelijkheid krijgen waarom jij bepaalde dingen wel of niet doet.

Ben jij benieuwd wat Fitwijk voor jouw vitaliteit kan betekenen? Klik dan op een van de buttons op deze pagina. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Volg ons ook op onze sociale media kanalen voor leuke content omtrent vitaal leven! Hier vind je alles omtrent sport en bewegen, leefstijl, klachten en blessures en nog veel meer!

×

Hallo,

Wat leuk dat je onze website gevonden hebt. Mijn naam is Willem. Kan ik je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?