fbpx

Medische Fitness

Medische Fitness bij Fitwijk

Medische fitness bij Fitwijk helpt jou naar een klachtenvrij leven. Door middel van ons unieke Fitness on Demand concept helpen wij jou om lichamelijk en geestelijk in balans te komen. Een van de onderdelen van onze aanpak is medische fitness.

Wanneer jij voor Fitness on Demand kiest maken wij samen met jou een persoonlijk plan waarbij zowel lichamelijke doelen als persoonlijke mentale doelen behaald worden. Binnen dit plan sta jij aan het roer. Jij bepaalt samen met ons de koers. Wij bewegen flexibel met jou mee.

Waarom medische fitness?

Een vitaal leven is een leven zonder lichamelijke klachten en blessures. Het lichaam is een wonderbaarlijk mechanisme dat duidelijke signalen geeft over de mate van vitaliteit waarin jij verkeert. Niet zelden worden lichamelijke klachten en blessures veroorzaakt door een breed scala aan leefstijlfactoren die niet optimaal zijn. Stress, slaaptekort en slechte voeding zijn slechts enkele factoren die ten grondslag kunnen liggen aan de lichamelijke klachten en/of blessures.

Door te kiezen voor het Fitness on Demand concept kies jij dus niet enkel voor het bestrijden van jouw lichamelijke klachten en blessures maar ook voor het aanpakken van de oorzaken van deze lichamelijke klachten en blessures. Dat betekent dus dieper kijken dan enkel tot aan het oppervlakte. Onze leefstijlcoach en fysiotherapeut helpt jou om die leefstijlfactoren aan te pakken die ten grondslag liggen aan jou klachten.

Doordat wij meerdere disciplines in huis hebben (Fysiotherapeut, Personal Trainer, Leefstijlcoach, Gewichtsconsulent) kunnen wij een plan op maat maken en flexibel mee bewegen met jouw behoeften. Op deze manier word jij niet alleen klachtenvrij maar blijf jij ook klachtenvrij.

Ben jij benieuwd geworden of Fitness on Demand, en dan met name onze medische fitness, bij jou past? Doe dan hieronder onze Fitwijk test en kom erachter wat Fitwijk voor jou vitaliteit kan betekenen.

Volg ons ook op onze sociale media kanalen voor leuke content omtrent vitaal leven!

×

Hallo,

Wat leuk dat je onze website gevonden hebt. Mijn naam is Willem. Kan ik je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?