fbpx

Online Fysiotherapie Helmond

Online Fysiotherapie Helmond. Voor wanneer je de deur niet uit kunt maar wel goede en deskundige zorg wilt

Online Fysiotherapie Helmond van Fitwijk wordt gedaan vanuit een moderne praktijk voor fysiotherapie. Fysiotherapie is een specialisme dat al lange tijd bestaat waar continu verandering plaatsvind. Sinds korte tijd is er dankzij technologische ontwikkelingen een nieuwe vorm van fysiotherapie mogelijk. Deze nieuwe mogelijkheid is online fysiotherapie.

Met online fysiotherapie, ook wel e-consult genoemd, kunnen onze fysiotherapeuten je op afstand begeleiden. We hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met online fysiotherapie, en het werkt eenvoudig.

Aan de hand van een online consult worden je klachten besproken met onze fysiotherapeut en wordt er advies gegeven hoe je het beste om kunt gaan met jouw klachten. 

Online fysiotherapie bij Fitwijk werkt met twee componenten: Een eigen online omgeving en de mogelijkheid tot videobellen in een beveiligde omgeving. U krijgt toegang tot uw eigen digitale omgeving waarin uw oefeningen helder worden uitgelegd, met behulp van teksten en video’s. Op die manier weet u zeker dat u ook zonder het bijzijn van uw fysiotherapeut alle oefeningen correct uitvoert. 

Tijdens het e-consult neemt de fysiotherapeut de oefeningen samen met je door en bekijkt de uitvoering. We plannen indien nodig een vervolgafspraak om te monitoren hoe het met je gaat en de oefeningen eventueel aan te passen. Mocht je tussentijds vragen hebben kan je ons bereiken via de chatfunctie.

Hoe maak ik een afspraak voor een online fysiotherapie consult?

Door op onderstaande button te klikken en de FysiWijk check te doen. Daarnaast kun je ook contact met ons opnemen via whatsapp of je kunt ons telefonisch bereiken

Wat heb je nodig?

Om een consult online fysiotherapie te kunnen starten heb je één van de volgende zaken nodig:

  • Computer
  • Tablet
  • Smartphone

Vooraf geef je jouw e-mailadres door aan ons, en je ontvangt een uitnodiging in de mail om een afspraak online fysiotherapie te starten. je ontvangt de uitnodiging op het tijdstip waarop de afspraak is ingepland.

Hoe werkt het precies?

Door online fysiotherapie hoef je niet uit de buurt van de praktijk te komen en kun je vanaf afstand toch behandeld worden wanneer je tijdelijk een andere woonplek hebt of op (werk)reis bent. Wij gebruiken de mogelijkheid tot online fysiotherapie ook voor nieuwe intakes. Bent u op zoek naar een goede fysiotherapeut, maar bent u (tijdelijk) niet in staat om deze te bezoeken? Neem dan contact met ons op voor een online intakegesprek. Middels videobellen maakt u kennis met uw fysiotherapeut.

In dit kennismakingsgesprek krijgt u alle tijd om uw vragen te stellen. De fysiotherapeut zal met u uw klachten bespreken om de oorzaak te achterhalen en het ideale behandelplan samen te stellen. Dit plan ontvangt u vervolgens in uw digitale omgeving zodat u met behulp van online begeleiding en videobellen thuis kunt werken aan uw herstel.

Natuurlijk betekent online fysiotherapie niet dat u helemaal geen contact hebt met uw therapeut. Wij blijven nauw betrokken bij uw voortgang. Online fysiotherapie kan ook afgewisseld of ondersteund worden met fysieke afspraken in onze praktijk. Tussen deze fysieke contactmomenten door, heeft u de mogelijkheid om te videobellen met uw fysiotherapeut. Zo kan uw voortgang besproken worden en heeft u de kans om uw vragen te stellen.

Een veilige oplossing

Online fysiotherapie van Fitwijk is uiteraard veilig. Wij werken met specifiek ontwikkelde apps en een afgeschermde, beveiligde omgeving. Ook online gaan wij net zo secuur met uw gegevens en privacy om als in de praktijk. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld. Deze zijn alleen inzichtelijk voor u en voor uw fysio.

Aantrekkelijk tarief

Videobellen vindt plaats tegen een aantrekkelijk tarief en ook aan de online module zijn gereduceerde kosten verbonden. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Volg ons ook op onze sociale media kanalen voor leuke content omtrent vitaal leven!

×

Hallo,

Wat leuk dat je onze website gevonden hebt. Mijn naam is Willem. Kan ik je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?