fbpx

Contact Us

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Google review
0 /5
Jaar ervaring
0

Klant ervaringen

"3 maanden geleden begonnen met sporten onder de deskundige begeleiding van Willem. Als doel had ik om langdurige rugklachten te verminderen. Willem heeft hierbij echt maatwerk geleverd. Daarbij goede adviezen gekregen over mijn houding op het werk en dagelijks leven. Echter is er zeker ook aandacht voor het mentale vlak. Ook tijdens de behandelingen die ik bij Bo heb gehad. Er wordt meegedacht maar met rake vragen ook zelf aan het denken gezet. Confronterend soms maar zeker helpend. Zeker een aanrader!"
M. v.d. kerkhof
"Als je opzoek bent naar goede 1 op 1 begeleiding met voeding en sport en wil je uitgedaagd worden om jezelf beter en een gezondere levensstijl aan te leren. Dan is dit het juiste adres!!! Veel kennis in huis en Bo en Willem zijn fijne mensen om mee te werken aan jezelf."
K. v Ras
"Ik heb de kans gekregen om te ervaren hoe het is om begeleiding te krijgen in Sport, voeding en vitaliteit. Ik heb er veel van geleerd. Mijn ogen zijn weer geopend en ben door Willem en Bo weer de juiste richting opgestuurd. Ik heb weer zin om aan de slag te gaan."
J. v Schijndel
×

Hallo,

Wat leuk dat je onze website gevonden hebt. Mijn naam is Willem. Kan ik je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?