fbpx

Onze 2 Fitness principes

Mentale Fitness en Fysieke Fitness

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen bepaalde factoren in het leven heeft waarom het lastig is om jezelf te zijn. Een pittig genetisch pakket, dingen die je meegemaakt hebt, trauma’s of de standaard van de maatschappij. Vroeg of laat loopt iedereen hier tegenaan. De grote vraag is, wat doe je dan? Steek je je kop in het zand en ga je door in deze lijdensweg of pak je deze kans met beide handen aan en ga je aan de slag met onze twee fitness principes?

Erachter komen wie JIJ bent en wat JOUW prioriteiten zijn is natuurlijk fantastisch. Echter moet de basis ook op orde zijn. Gezonde voeding, voldoende slaap en regelmatig intensieve fysieke activiteit zijn hierin onmisbaar. Wij werken dan ook enkel met personen die volledig gemotiveerd zijn en die tijdens deze fantastische reis bereid zijn om naast hard mentaal werk ook hard fysiek werk te doen. Durf jij deze reis samen met ons aan te gaan?

Met behulp van onze methode kom jij erachter wie JIJ bent, wat JOUW prioriteiten zijn en hoe jij hier naar kunt gaan leven. 

Leefstijlcoaching

Tijdens de gesprekken met jouw coach kom jij erachter wie JIJ bent, wat JOUW prioriteiten zijn en hoe je hier naar gaat leven. Diep gaan en het aandurven om naar diepere lagen van jezelf te gaan staat hier centraal. Durf jij het aan?

Personal Training

Tijdens de trainingen, die zorgvuldig zijn opgesteld door jouw coach, ga jij ervoor zorgen dat de basis op orde is. Een sterk, uitgerust en fit lijf door training, voeding en slaap te optimaliseren.

Microdosing

Wanneer jij hier voor open staat, kan microdosing een onderdeel van het proces zijn. Ben jij benieuwd wat microdosing precies is en wat de voordelen kunnen zijn? Lees hier verder.

Fysiotherapie

Lichamelijke klachten kunnen beperkend werken voor zowel jouw fysieke fitness als jouw mentale fitness. Onze fysiotherapeut helpt jou graag van je klachten af.

Breathwork

Wanneer jij ervoor open staat, kan breathwork een onderdeel van het proces zijn. Ben jij benieuwd wat breathwork precies is en wat de voordelen kunnen zijn? Lees hier verder.

FAQ

Leefstijlcoaching is het coachen op leefstijl. Dat klinkt natuurlijk erg vanzelfsprekend. Een professional helpt jou bij het behalen van jouw doelen op het gebied van leefstijl. Denk hierbij aan voeding, slaap, stress, roken etc. Onze leefstijlcoach pakt het nog net een beetje anders aan. Ben je benieuwd hoe onze leefstijlcoach te werk gaat? Klik dan HIER.

Dat is heel afhankelijk van het type blessure maar het is zeker niet uitgesloten. Samen met onze fysiotherapeut maken wij graag een persoonlijk programma op maat.
Vraag snel HIER een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

Microdosing houdt in dat je regelmatig een zeer lage dosis van een psychedelische substantie neemt, meestal 5-10% van een reguliere dosis.

Het doel hiervan is het verhogen van de kwaliteit van je leven door positieve mentale effecten als gevolg van de psychedelische substantie.

Bij microdosing ervaar je geen klassieke psychedelische trip, noch visuele verstoringen, maar neem je alleen subtiele effecten waar

Microdosing geeft het beste resultaat wanneer het over een langere periode wordt gedaan en je een doseerschema, of protocol, volgt. De effecten en resultaten van een microdosingcyclus hangen sterk af van de persoon, de substantie, de dosering en meer dan veertig andere persoonlijke factoren zoals intentie, verwachtingen en mindset.

Wil jij hier meer over weten? Klik dan HIER

Onze fysiotherapeut heeft een wetenschappelijk onderbouwde opleiding gedaan om patiënten te begeleiding op het gebied van ademtechnieken. Middels deze ademtechnieken kunnen verscheidenen gezondheidsklachten verholpen worden. Wil jij meer informatie? Neem dan HIER contact met ons op, dan helpen wij jou graag verder.

Jazeker! Wij hebben dan ook met meerdere zorgverzekeraars contracten. Wil jij weten of wij ook een contract met jouw zorgverzekeraar hebben? Neem dan HIER contact met ons op.

Helaas wordt leefstijlcoaching slechts in hele enkele gevallen vergoed vanuit de zorgverzekering. Wil jij weten of jij hiervoor in aanmerking komt? Neem dan HIER contact met ons op.

×

Hallo,

Wat leuk dat je onze website gevonden hebt. Mijn naam is Willem. Kan ik je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?