fbpx

Over ons

Zo dadelijk meer over ons maar herken je dit? Het gevoel van een constante spanning of angst voor de toekomst. Continue leven volgens de prioriteiten die jouw omgeving voor jou stelt in plaats van leven volgens JOUW eigen prioriteiten. Niet volledig in jezelf geloven en zoekende zijn naar een bepaalde levensfilosofie. 

Het zijn vraagstukken waar wij zelf lange tijd mee geworsteld hebben en bij tijd en wijlen nog steeds mee worstelen. Ook in ons werk als politieagent, begeleider in de verslavingszorg, coach/personal trainer en fysiotherapeut hebben wij deze vraagstukken telkens terug zien komen. Soms in een hele duidelijke vorm en soms verpakt in andere verhalen.

Genoeg over ons. Ons programma kan jou helpen om erachter te komen wie jij bent en wat jouw prioriteiten zijn zodat jij met meer rust en focus door het leven kan. Onze methode is duidelijk, volgens 2 leefstijl principes. Mentale fitness en fysieke fitness. Wil jij meer weten over onze 2 leefstijl principes? Klik hieronder!

Onze visie

Wij geloven dat gezondheid veel meer is dan alleen gezond eten en voldoende slapen. Wij geloven dat gezondheid in de kern begint bij erachter komen wie JIJ bent en wat JOUW prioriteiten zijn. Is dit moeilijk? Zeker! Vooral in de veeleisende maatschappij zoals wij deze kennen. Onvermijdelijk dat we deze kant op moeten bewegen voor een gezonde maatschappij? Zeker! Durf jij het aan om deze eerste stappen samen met ons te zetten?

Onze missie

Geen lange mission statement vanuit onze kant. Onze missie is kort en duidelijk. Ben jij hier klaar voor?

Wij willen mensen helpen om zonder oordeel zichzelf te kunnen zijn en hun leven daar met rust en focus naar in te delen.

Company Founders

over ons

Willem, Co-founder

Na 8 jaar op straat gewerkt te hebben als politieagent en als begeleider op de daklozen en verslaafden opvang en 3 jaar als personal trainer, kwam Willem erachter dat mensen voor hulp telkens van het kastje naar de muur gestuurd werden. Vanuit een eigen visie op gezondheid en kwaliteit van leven is hij samen met Bo Fitwijk gestart

over ons

Bo, Co-founder

Als fysiotherapeut heeft Bo in de afgelopen jaren heel wat patiënten gezien. Het overgrote gedeelte van deze patiënten had vaak één ding met elkaar gemeen, een leefstijl die te wensen over liet. Vanuit deze ervaring is Bo begonnen als erkend leefstijlcoach en vanuit deze rol was zij getuige van cliënten die geen idee hadden wie zij waren en wat hen prioriteiten in het leven waren. Met haar eigen visie op gezondheid en kwaliteit van leven is zij samen met Willem Fitwijk begonnen.

"Als je later op je sterfbed ligt, ben je dan tevreden met de keuzes die je hebt gemaakt?"

Bo, Co-Founder Fitwijk

Klant ervaringen

"Fijne coach waar je altijd bij terecht kunt. Luistert goed naar wat je doelen zijn en handelt daar naar. Wanneer er obstakels zijn, kan hij je er over heen duwen."
M. v.d. Linden
"Ruim 4 maanden met Willem getraind en ik kan het iedereen aanraden. Eindelijk iemand die eerlijk is als het gaat om doelen behalen (groot of klein) en daarin ook realistisch en deskundig advies kan geven. "
R. Vermeulen
"Aanrader! Na problemen met mn rug en wat herstel kwam ik bij Willem/Fitwijk terecht om meer te sporten en mijn rug te versterken. Zijn aanpak waarbij er ruimte is voor de persoon maar ook de doelen is mij erg goed bevallen. Bo / Fitwijk heeft mij erg goed geholpen in zowel persoonlijke doelen (life coaching) en met het behandelen van mijn rug (fysiotherapie) Daarnaast zijn het warme en leuke mensen."
P. Bosch
×

Hallo,

Wat leuk dat je onze website gevonden hebt. Mijn naam is Willem. Kan ik je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?