fbpx

Fysiotherapie Helmond

Fysiotherapie Helmond bij Fitwijk

Fysiotherapie in Helmond en omstreken is één van de onderdelen van onze unieke gecombineerde aanpak. Door middel van deze gecombineerde aanpak helpen wij jou om lichamelijk en geestelijk weer in balans te komen om zo een gezond en vitaal leven te kunnen leiden.

Onze ervaren fysiotherapeut gaat op zoek naar de oorzaken die ten grondslag liggen van jouw klacht. Geen symptoombestrijding meer die zorgt voor slechts tijdelijke verlichting maar een gedegen aanpak die zorgt voor een duurzaam resultaat. Een resultaat die ervoor zorgt dat jij niet meer bij ons terug hoeft te komen.

Om dit duurzame resultaat te behalen kijken wij naar een aantal belangrijke zaken zoals:
  1. Hoe bewegen spieren en gewrichten? Ofwel hoe is het gesteld met jouw mobiliteit?
  2. Hoe sterk is jouw lichaam en hoe beweegt jouw lichaam wanneer het kracht moet leveren?
  3. Hoe is de dagelijkse fysieke houding zowel in werktijd als in vrije tijd
  4. Hoe is jouw leefstijl? Ervaar je veel stress? Hoe ziet jouw voedingspatroon eruit? Hoeveel beweeg je? Hoe slaap je? 

Dit zijn slechts enkele factoren die wij onderzoeken om uiteindelijk bij de oorzaak van het probleem uit te komen. Wanneer wij de oorzaak van het probleem gevonden hebben gaan wij een gedegen en wetenschappelijk onderbouwd behandelplan opstellen. Binnen dit behandelplan geven wij jouw de tools en de kennis om klachtenvrij te worden. Het is echter wel de bedoeling dat jij het werk gaat doen dat ervoor nodig is. Alleen dan kan er een duurzaam resultaat ontstaan waarin jij weer blijvend klachtenvrij van het leven kunt genieten. Want jij wilt toch niets liever dan klachtenvrij door het leven kunnen?

Wil jij weten of wij jou kunnen helpen? Vul dan onze FysiWijk Check in. Het invullen kost slechts 1 minuut en je krijgt dezelfde dag nog een gedegen advies.

Volg ons ook op onze sociale media kanalen voor leuke content omtrent vitaal leven!

×

Hallo,

Wat leuk dat je onze website gevonden hebt. Mijn naam is Willem. Kan ik je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?