fbpx

Personal Trainer Helmond

Personal Trainer Helmond

Zoek jij een personal trainer in Helmond?

Een Personal trainer in Helmond e.o is één van de onderdelen van ons unieke programma. Door middel van dit unieke concept helpen wij jou om lichamelijk en geestelijk in balans te komen. Een van onze onderdelen voor deze balans is de personal training die wij bieden in Helmond.

Wanneer jij voor ons programma kiest maken wij samen met jou een persoonlijk plan waarbij zowel lichamelijke doelen als persoonlijke mentale doelen behaald worden. Een plan zodat jij erachter komt wie JIJ bent en wat JOUW prioriteiten zijn.

Een van de onderdelen van onze aanpak is beweging. Lichaam en geest staan met elkaar in verbinding. Regelmatige beweging zorgt ervoor dat er allerlei stofjes vrij komen in de hersenen.

Zo zorgt regelmatige beweging er bijvoorbeeld voor dat:

  • het stress niveau verlaagt wordt
  • De bloedtoevoer naar de hersenen verbetert
  • Je meer energie hebt

Om erachter te komen wie JIJ bent en wat JOUW prioriteiten zijn is het van groot belang dat je in beweging komt. Zowel in figuurlijke zin als in letterlijke zin. Een goede basis is hierbij noodzakelijk. Je kunt niet aan de mentale fitness werken wanneer de fysieke fitness niet op orde is. Jouw personal trainer zorgt ervoor dat jij een sterk, uitgerust en fit lijf hebt.

Om een optimaal vitaal leven te kunnen leiden is het daarnaast ook belangrijk om vrij van lichamelijke klachten en blessures te zijn. Bij Fitwijk bieden wij ook fysiotherapie. Wil jij meer weten over onze fysiotherapie klik dan HIER

Personal training helmond

Klant ervaringen

"I had a really good experience working with them. They always took care of my needs and gave me a good feeling. They know how to create a positive working atmosphere what makes your training fun and easy. Very recommended experience."
I. Astiz tabar
"Tevreden kijk ik terug naar een jaar trainen met Fitwijk. Willem geeft goede begeleiding en adviezen en heeft mij geholpen om na een ongeval weer zelfstandig en vertrouwd, te kunnen sporten. Heel erg bedankt!"
E. Erfmann

Wil jij erachter komen wie JIJ bent en wat JOUW prioriteiten zijn?

×

Hallo,

Wat leuk dat je onze website gevonden hebt. Mijn naam is Willem. Kan ik je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?