fbpx

Personal Trainer Helmond

Zoek jij een personal trainer in Helmond e.o?

Een Personal trainer in Helmond e.o is één van de onderdelen van ons unieke Fitness on Demand concept. Door middel van dit unieke concept helpen wij jou om lichamelijk en geestelijk in balans te komen. Een van onze onderdelen voor deze balans is de personal training die wij bieden in Helmond.

Wanneer jij voor Fitness on Demand kiest maken wij samen met jou een persoonlijk plan waarbij zowel lichamelijke doelen als persoonlijke mentale doelen behaald worden. Binnen dit plan sta jij aan het roer. Jij bepaalt samen met ons de koers. Wij bewegen flexibel met jou mee.

Een van de onderdelen van onze aanpak is beweging. Lichaam en geest staan met elkaar in verbinding. Regelmatige beweging zorgt ervoor dat er allerlei stofjes vrij komen in de hersenen.

Zo zorgt regelmatige beweging er bijvoorbeeld voor dat:
  • het stress niveau verlaagt wordt
  • De bloedtoevoer naar de hersenen verbetert
  • Je meer energie hebt

Om daadwerkelijk iets in jouw leefstijl te kunnen veranderen is het van groot belang dat je in beweging komt. Zowel in figuurlijke zin als in letterlijke zin. Wij zijn er voor zowel de ervaren sporter als de niet ervaren sporter. De sporter met grote doelen als de sporter die beweegt om op een gezonde manier oud te worden. Met de juiste oefeningen en de juiste begeleiding zorgen wij er samen voor dat jij op een gezonde manier oud kunt worden en zo lang als mogelijk zelfstandig kunt blijven.

Om een optimaal vitaal leven te kunnen leiden is het daarnaast ook belangrijk om vrij van lichamelijke klachten en blessures te zijn. Bij Fitwijk bieden wij ook medische fitness onder scherp toezicht van onze fysiotherapeut. Wil jij meer weten over onze medische fitness klik dan HIER

Wil jij meer weten over ons Fitness on Demand concept? Klik dan op onderstaande button en ontdek wat Fitwijk voor jouw vitaliteit kan betekenen!

Volg ons ook op onze sociale media kanalen voor leuke content omtrent vitaal leven!

personal training helmond
personal training helmond
personal training helmond
×

Hallo,

Wat leuk dat je onze website gevonden hebt. Mijn naam is Willem. Kan ik je ergens mee helpen?

× Hoe kan ik je helpen?